Kom kerstkaartjes zeefdrukken7 december 2019, 13u30 - 17u30


Kom 4u proeven van ambachtelijke zeefdruk tijdens deze workshop 'Zelf kerstkaartjes drukken'. We tonen hoe het zeefdrukken in zijn werk gaat, waarna we je stap voor stap begeleiden in het zeefdrukken.
Iedereen gaat naar huis met een set zelf gedrukte kerstkaarten in twee kleuren.
Creatieve vingers zijn geen vereiste, enkel een dosis goesting!

Inschrijven

Kom tijdens workshops en teambuildings proeven van het ambachtelijk zeefdrukken, in ons atelier of op locatie.

WORKSHOPS

Tijdens onze vaste ‘Introductie Zeefdruk’ workshop kan je de techniek komen leren. Op geregelde tijdstippen bieden wij ook nieuwe thema workshops aan.

TEAMBUILDINGS

Teams kunnen zich komen uitleven tijdens onze teambuildings op maat. We drukken in duo’s en maken prints die volledig gepersonaliseerd kunnen worden.

OP LOCATIE

Onze opstelling is ook mobiel. Ben je op zoek naar een zij-activiteit op je evenement? We beiden met onze mobiele zeefdruktafels een doorloop introductie aan.

OVER ONS

De Tafel van Zeven, dat zijn wij, Bart en Wouter. Bart werkt als grafisch ontwerper bij Grabar, Wouter werkt als illustrator bij Het Graafschap. Samen delen we de passie voor ambachtelijke grafiek.

In mei 2019 openden we de deuren van De Tafel van Zeven. Ons atelier ligt in het hartje van Kortrijk in het voormalige verzorgingstehuis ‘Sint-Vincentius’. Eind 2018 werd de site door Stad Kortrijk opengesteld voor nieuwe projecten onder de naam ‘Atelier 2025’. Je vindt er ook de studio’s van beeldende kunstenaars, een bar, restaurant en expositieruimte.

DE TAFEL VAN ZEVEN

Atelier2025
Groeningestraat
8500 Kortrijk
T: 0491 89 25 81
info@detafelvanzeven.be
BTW 0713.462.417

PRAKTISCH

De Tafel van Zeven huist op het 2e verdiep van Atelier2025.
Onze toegang bevindt zich naast Groeningestraat 16. Stap door het poortsteegje, je vindt onze deur op het binnenpleintje.

PARKEREN

Je kan je auto parkeren op Parking Broel of Parking Houtmarkt. Volg hiervoor de parkeerroute. Op enkele minuten stappen van deze parking sta je in ons atelier.