In ons atelier kan je tijdens workshops en teambuildings proeven van het ambachtelijk zeefdrukken, in ons atelier of op locatie.

WORKSHOPS

Tijdens onze vaste ‘Introductie Zeefdruk’ workshop kan je de techniek komen leren. Op geregelde tijdstippen bieden wij ook nieuwe thema workshops aan. Je vindt de nieuwe data in onze agenda, waar je je ook kan inschrijven.

TEAMBUILDINGS

Teams kunnen zich komen uitleven tijdens onze teambuildings op maat. We drukken in duo’s en maken prints die volledig gepersonaliseerd kunnen worden. De invulling gebeurt helemaal op maat van je team.

Wij kunnen maximaal teams van 12 personen ontvangen aan onze Tafel.

OP LOCATIE

Onze opstelling is ook mobiel. Ben je op zoek naar een zij-activiteit op je evenement? We beiden met onze mobiele zeefdruktafels een doorloop introductie aan. Bezoekers gaan naar huis met een zelfgemaakte opdruk op papier of textiel, zoals totebags of T-shirts.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe workshops

Door de huidige maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan kunnen wij op dit ogenblik geen nieuwe data meegeven voor volgende workshops.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ben jij de eerste die we op de hoogte brengen eenmaal er nieuwe workshop data vastliggen.

De Tafel van Zeven verstuurt dit kaartje voor jou!

Wij helpen je in deze uitzonderlijke dagen wat dichter bij je vrienden, familie, kennissen… of wie dan ook te komen. Wij zeefdrukken binnenkort 100 #stuureenlach kaartjes in ons atelier en versturen die gratis voor jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Klik hieronder op de knop en bezorg ons zo je boodschap en adres van de bestemmeling
  • wij zeefdrukken jou #stuureenlach kaartje, noteren je boodschap
  • wij zorgen voor de postzegel, en dan gaat het #stuureenlach kaartje de bus op
Verstuur een kaartje voor me!

Je eigen werk zeefdrukken


Grafisch ontwerper, illustrator, kunstenaar? Ons atelier is beschikbaar voor wie zijn eigen ontwerpen wil komen drukken. Samen werken we je project uit. Het volgen van een introductie workshop is verplicht. Daarna belichten wij je zeefdrukramen en kan jij komen drukken op afspraak.

Contacteer ons voor meer info en prijzen.

OVER ONS

De Tafel van Zeven, dat zijn wij, Bart en Wouter. Bart werkt als grafisch ontwerper bij Grabar, Wouter werkt als illustrator bij Het Graafschap. Samen delen we de passie voor ambachtelijke grafiek.

In mei 2019 openden we de deuren van De Tafel van Zeven. Ons atelier ligt in het hartje van Kortrijk in het voormalige verzorgingstehuis ‘Sint-Vincentius’. Eind 2018 werd de site door Stad Kortrijk opengesteld voor nieuwe projecten onder de naam ‘Atelier 2025’. Je vindt er ook de studio’s van beeldende kunstenaars, een bar, restaurant en expositieruimte.

DE TAFEL VAN ZEVEN

Atelier2025
Groeningestraat
8500 Kortrijk
T: 0491 89 25 81
info@detafelvanzeven.be
BTW 0713.462.417

Stuur ons een mailtje

PRAKTISCH

De Tafel van Zeven huist op het 2e verdiep van Atelier2025.
Onze toegang bevindt zich naast Groeningestraat 16. Stap door het poortsteegje, je vindt onze deur op het binnenpleintje.

PARKEREN

Je kan je auto parkeren op Parking Broel of Parking Houtmarkt. Volg hiervoor de parkeerroute. Op enkele minuten stappen van deze parking sta je in ons atelier.